fbpx
Gratis bezorging vanaf €25,-
Binnen 24 uur verzonden
100% pure smaak

Gevuld eitje

Een gevuld eitje is het perfecte borrelhapje of kindvriendelijke voorgerecht. Ook tijdens een brunch is een lekker gevuld ei een mooie aanvulling. Oer-Hollands, en volgens ons recept geserveerd met een Bistrosaus-twist.

 

  • Borrelhapje

  • 8 personen

  • Bereidingstijd: 15 min.

Ingrediënten

  • 8 eieren

  • Kerriepoeder

  • Mespuntje zout

  • ½ theelepel azijn

  • Spuitzak

Bereiden

    1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte.
    2. Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit. Prak het eigeel in een kom met een vork en meng met 2 eetlepels Bistrosaus Kerrie, zout en azijn tot een glad mengsel.
    3. Proef de vulling. Mis je nog iets? Maak de vulling dan op smaak door toe te voegen wat je mist.
    4. Doe de complete vulling in een spuitzak en vul de eieren, garneer met een snufje kerrie bovenop de vulling.

Heb je dit recept zelf geprobeerd? Deel het met ons via de hashtag #BistroFriends!

Gebruikt in dit recept:

Kerrie

Een topper bij BBQ of gourmet. Combineert geweldig met gevogelte, maar ook met vis. Romig zacht met een verrassende pit.

Meer inspiratie en recepten

Broodje Hamburger

Je hoeft absoluut niet naar een fastfoodketen voor een lekker broodje hamburger. Thuis je eigen hamburgers bakken is leuk, lekker en waarschijnlijk nog gezonder ook!

Gamba-feestje!

Gamba’s zijn altijd een feestje. Met een simpele zelfgemaakte marinade geef je ze meteen dat beetje extra pit. Eet de gamba’s als voorgerechtje of als onderdeel van een tapas diner. Lekker!

Oosterse Biefstuksalade

Snel, gezond en érg lekker: deze salade met biefstukreepjes in een heerlijke Oosterse marinade.

Bistrosaus bij uw bedrijf?

Dat kan! Al onze sauzen zijn al in diverse winkels en supermarkten door heel Nederland én daar buiten verkrijgbaar.