fbpx
Gratis bezorging vanaf €25,-
Binnen 24 uur verzonden
100% pure smaak

Kabeljauw met aardappel puree en worteltjes

Eén van onze favoriete combinaties: Kabeljauwhaas met onze romige lentesaus, worteltjes en aardappelpuree.

  • Hoofdgerecht

  • 2 personen

  • Bereidingstijd: 30 min.

Ingrediënten

  • 300 gram gesneden kabeljauwhaas

  • 1 zakje aardappelpuree

  • 250 gram wortel/peen

  • 2 eetlepels Bistrosaus Lente

  • Bak en braadboter

  • Zout en peper

Bereiden

    1. Strooi zout en peper naar smaak op beide zijden van de kabeljauwhaasjes.
    2. Verwarm de bak en braadboter in een pan en braad de kabeljauwhaasjes 10 minuten op middelhoog vuur.
    3. Draai de kabeljauwhaasjes om en braad nog eens 10 minuten totdat de vis mooi stevig aanvoelt.
    4. Breng ondertussen water aan de kook en kook de wortel/peen totdat deze beetgaar zijn.
    5. Kook water in de waterkoker en maak de puree aan, dikte naar smaak.
    6. Maak de borden op: veeg eerst de aardappelpuree van het midden uit weg, leg daar de kabeljauwhaas op en plaats de wortel/peen daar kruislings naast. 
    7. Schenk een eetlepel Bistrosaus Lente over de kabeljauw.
    8. Een waar culinair feestje. Eet smakelijk!

Heb je dit recept uitgeprobeerd? Deel het met ons via de hashtag #BistroFriends!

Gebruikt in dit recept:

Lente

Heerlijk als dressing door een (maaltijd)salade, bij gebakken-, gestoofde-, gerookte vissoorten en schelpdieren.

Meer inspiratie en recepten

Truffel Carpaccio

Carpaccio is een échte klassieker die veel mensen lekker vinden. Maak het gerecht compleet met Bistrosaus Truffel. Simpel, snel én overheerlijk!

Wraps Spicy Chicken

Wraps met pittige malse kip, knapperige sla, groenten en Spicy Lacquer saus.

Oosterse Biefstuksalade

Snel, gezond en érg lekker: deze salade met biefstukreepjes in een heerlijke Oosterse marinade.

Bistrosaus bij uw bedrijf?

Dat kan! Al onze sauzen zijn al in diverse winkels en supermarkten door heel Nederland én daar buiten verkrijgbaar.