fbpx
Gratis bezorging vanaf €25,-
Binnen 24 uur verzonden
100% pure smaak

Saté Kecap Lacquer

De lekkerste saté zelf maken? Dit heerlijk mals stukje vlees in combinatie met de onweerstaanbare Bistrosaus Kecap Lacquer-marinade is echt een topper!

  • Bijgerecht

  • 20 spiesjes 

  • Bereidingstijd: 10 min.
    + 24 uur marinadetijd

Ingrediënten

Bereiden

    1. Snijd 2 kg kipdijfilet in blokjes.
    2. Strooi 3 theelepels zout over de dijfilet en meng het goed door.
    3. Giet een potje (385 gram) Bistrosaus Kecap Lacquer over de dijfilet.
    4. Dek de dijfilet af en laat de marinade 24 uur intrekken in de koelkast.
    5. Rijg 100 gram saté per stokje en grill ze lekker bruin in de oven of op de BBQ. Eet smakelijk!

Heb je dit recept uitgeprobeerd? Deel het met ons via de hashtag #BistroFriends!

Gebruikt in dit recept:

Kecap Lacquer

Kipfilet, spareribs of een lekker speklapje een nachtje in de ketjapmarinade. Daarna grillen in de oven of op de BBQ. Verassend lekker als dressing in de Oosterse salade.

Meer inspiratie en recepten

Truffel Carpaccio

Carpaccio is een échte klassieker die veel mensen lekker vinden. Maak het gerecht compleet met Bistrosaus Truffel. Simpel, snel én overheerlijk!

Kabeljauw met aardappelpuree en worteltjes

Eén van onze favoriete combinaties: Kabeljauwhaas met onze romige lentesaus, worteltjes en aardappelpuree

Oosterse Biefstuksalade

Snel, gezond en érg lekker: deze salade met biefstukreepjes in een heerlijke Oosterse marinade.

Bistrosaus bij uw bedrijf?

Dat kan! Al onze sauzen zijn al in diverse winkels en supermarkten door heel Nederland én daar buiten verkrijgbaar.